gallery/62fae4b4452f7534f0814f2ca60b55d3

Tudatos Életmódváltás

 

Miért fontos a tudatos életmódváltás?

Mert ez nem egy időszakra szól, hanem segít úgy átrefomálni az ediigi szokásaidat, hogy az új dolgok is könnyen beépüljenek a mindennapi életedbe.

Minden ember más életkorú, testalkatú, más munka és életkörülményekkel, ezért fontos, hogy itt a te életedhez próbáljuk meg közösen kitalálni a hozzád igazodó alternativákat. 

A jövődre fókuszálunk, hosszútávon és könnyen kivitelezhető megoldásokra lépcsőfokról lépcsőfokra haladva. Tőlem értő figyelemre, megértésre és folyamatos visszajelzésre számíthatsz, cselekedned, változtatnod NEKED kell.

gallery/életmodv
gallery/életvit
gallery/üzleti (1)

Tudatos Életvitel

Az életben minden egyes pillanat a döntésekről szól, és arról, hogyan reagálsz az egyes helyzetekre.

Testi és lelki egészségünk legnagyobb részben valóban azon múlik, milyen elvek szerint éljük az életünket, vagyis “minden fejben dől el”.

Megtalálod-e a harmóniát önmagaddal és a világgal?

Koncentrált cselekvésre, fegyelemre és jókora energiára minden nap szükség van nap, mint nap, hogy jól menjenek a dolgok….ezeket lépésről lépésre lehet jobbá tenni…ebben tudlak téged mentorálni.

Tudatos Üzletvitel

 

Az üzleti életben is kiemelt fontosságú a hatékony, tudatos cselekvések sorozata, mellyel az egyéni és vállalati teljesítmény egyaránt növelhető. 

A rövidtávú és hosszútávú célokhoz szükséges lépések megvalósítása, az ösztönzés, motiváció komoly feladat minden cég életében.

Segítek meghatározni a jövőbeni stratégiai lépéseket, közösen kidolgozzuk az akciótervet figyelembe véve a cég saját erőforrásait és az egyéni képességeket.