gallery/62fae4b4452f7534f0814f2ca60b55d3

Rólam

 

Martikán Mónika vagyok. 

Két gyermekes családanya, akinek fontos az egészséges életvitel, a jó példa mutatása.

Pár évvel ezelőtt kezdtem el  jobban odafigyelni és tudatosan alakítani egészségesebb életvitelt, amikor egészségügyi problémák kezdtek jelentkezni és tudtam most drasztikus változás kell különben nem lesz javulás.

Kerestem, kutattam, tanultam sok-sok mindenkitől az egészséges életvitelről, a táplálkozás alapjairól, a megfelelő tápanyag összetételekről , a vitaminokról, továbbá az emberi személyiség típusokról, a mentorálásról sorolhatnám még, de ezek mind-mind elméleti dolgok és ennél sokkal beszédesebbek úgy gondolom a gyakorlati példák.

  • Tudom milyen az orvostól-orvosra járni és keresni hatékony megoldást a saját problémádra,
  • Tudom milyen az, majd 20év kihagyás után újra elkezdeni mozogni nem kampányszerűen/idény jellegűen
  • Tudom milyen fontos 2gyermek, munka mellett a megfelelő időbeosztás.
  • Tudom milyen ételallergiával küzdve változatosan, egészségesen étkezni.

DE (avagy csillag apróbetűs rész következik)

 

Mondhatok bármit, ami nekem működött de ez az ÉN életem,nem vagyunk egyformák és ami nekem működik, neked lehet, hogy nem.

 

Ezért a célom, hogy közösen megtaláljuk és kialakítsuk Neked mi a megfelelő, mi működhet.

Együtt gondoljuk ki a lehetséges irányvonalakat, segítek felvázolni kis és hosszú távú célokat hozzáigazítva az elvégzendő feladatokat; ám megvalósítanod, a gyakorlatban végrehajtanod, cselekedned, a változás eléréséhez szükséges lépéseket neked kell megtenned egyes-egyedül.

Célom, hogy minél több családanyának segítsek olyan életmódot kialakítani, amivel megoldást találhatnak az egészséges, tudatosabb életvitelre munka, család, gyerek mellett ebben a mai rohanó világban. Egy más, tudatosabb, egészségesebb életvitel.

Ehhez én személyes mentorod leszek, vezetlek az úton, figyelem az általad megfogalmazott gondolatokat, élethelyzeteket és ezekről visszajelzéseket teszek neked. A folyamat során segítek, hogy jobb eredményeket érj el úgy, hogy javuljon az életminőséged. Végig arra koncentrálunk, hogy világossá váljon: hol tartasz most és merre, hogyan indulj el a jövőben a célod elérése érdekében.

 

Miért?

 

Egészséges családi életmód kialakításához idő kell.

Apró lépésekkel könnyen kialakítható, ám egyedül semmi sem megy olyan könnyen.

Minden megtanulható, ám a sok információ között néha könnyű elveszni.

Érezzük jól magunkat a bőrünkben,kívül és belül egyaránt, hogy tudatosan táplálkozunk, akár ételallergiák esetén is.

  • A napi rohanó világban nehéz megtalálni az időt?
  •  Nehéz a napi feladatok, munka, család mellett megoldani, hogy legyen időnk arra amire szeretnénk esetleg amikor szeretnénk?
  • A folyamatosan minket külső stressz faktorok száma igencsak megnőtt az utóbbi időben, hogyan tudjuk lecsökkenteni? Mentálisan akár fizikálisan egyaránt!
  • A de ez nem megoldandó feladat, kényszerűség legyen, hanem napi rutin része egy mindenkori örömforrás!